Acest site este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Obiectiv proiect

Obiective proiect

Orientare rapida catre segmentele inovative ale sectorului medical, domeniul transplantului de organe, tesuturi si celule. Cresterea adaptabilitatii si competitivitatii personalului din sectorul sanitar prin participarea la cursuri de formare, in vederea obtinerii competentelor necesare transplantului de organe, tesuturi si celule, facilitandu-se astfel, dezvoltarea competentelor angajatilor, medici si asistente medicale din sectorul sanitar, in concordanta cu aspiratiile profesionale.

În cadrul Proiectului, vor fi derulate 65 de programe de formare profesională pentru medici şi 57 de programe de formare profesională destinate asistentilor medicali.

Obiective specifice:

OS1. - Formarea profesională a unui număr de 860 medici si 1340 asistente medicale în domenii de specialitate performante (transplant de organe, imunologie transplant, terapii celulare) si utilizarea de instrumente moderne inovative de instruire (tehnologii de tip e-learning), in vederea perfectionarii cunostintelor medicale.

OS2. Promovarea beneficiilor formarii profesionale in randul a 1000 medici si 2000 asistente medicale, prin campanii de informare şi conştientizare a importantei transplantului de organe, tesuturi si celule.

OS3. Promovarea importantei actului de donare in randul populatiei ,prin campanii de informare si constientizare organizate la nivel national..

OS4. Formarea unui centru pilot la nivel national pentru simulare in tehnologii avansate in transplantul de organe si celule (tehnologii chirurgicale avansate, insuficienta hepatica, radiologie interventionala)

parteneri

DEZVOLTAREA COMPETENETELOR IN TRANSPLANT

POSDRU/186/3.2/S/155295 CPP186
"Competente pentru competitivitate in domeniul medical - transplant de oragane, tesuturi si celule"

ACADEMIA DE STIINTE MEDICALE
 

Bucuresti, b-dul IC Bratianu nr.1, sector 3
Tel: 021 311 5380, Fax: 021 311 5380
E-mail: asmposdru2014@gmail.com

parteneri
Continutul acestui material nu repezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei